VERKOOP


Wij verwelkomen u op onze verkoops pagina.
U kan klikken op de foto of de interesse knop om meer informatie te krijgen over het item waar u heeft op geklikt.
Van daar kan u verder zoeken naar technische informatie, producten en/of toebehoren. Rechts op het scherm kan u gebruik maken van de filters of het zoekvak. De filters laten u toe om een overzicht te krijgen van al de items die gekoppeld zijn aan de categorie door u geselecteerd. Via de zoekfunctie kan u eender welk woord intikken dat zal worden gebruikt om een lijst op te bouwen waarin het door u ingetikte woord voorkomt.

/

TIG

TIG

Een reeks DC en AC/DC lastoestellen voor elk wat wils. Van draagbare voor op werven tot mobiele watergekoelde lasinstallaties van 160 tot 500 A.

/

mig

MIG

Onderverdeeld in 3 categorieën: in het professioneel , industrieel en expert gamma leveren wij toestellen voor elke lastoepassing in staal, inox en aluminium. Luchtgekoelde of watergekoelde, met of zonder separate afrolkast. Steeds een complete gebruiksklare installatie.

/

Draagbare dubbelstroom TIG lasinstallatie - SAXOTIG 160 AC/DC

PLASMA

Om staalplaat van dun tot maximum 50 mm dik handmatig te snijden bieden wij u een reeks toestellen van 30A tot 120A. Zowel draagbaar als mobiel. Met of zonder ingebouwde compressor.

/

Lasrookafzuiging

LASROOKAFZUIGING

Denk aan de gezondheid van uw medewerkers. Voorzie hen en/of uw werkplaats van een degelijke lasrook afzuiging. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor zowel bronafzuiging als ruimtelijke oplossingen.

/

.

AUTOMATIQUE

AUTO TOEPASSINGEN

Geen enkel probleem gaan we uit de weg. Geef ons uw project en wij werken de voor u beste oplossing uit. Dit door middel van standaard machines tot op maat gemaakte installaties voor elke toepassing in lassen en snijden.

/

automatisch-lassen

ELEKTRODE

Een compleet gamma elektrodeposten van kleine draagbare tot zware werkplaats toestellen.

/

VIAMMATERIAAL

VLAMMATERIAAL

Hier kunt u informatie vinden over VLAMMATERIAAL

/

Lasrookafzuiging

PRODUCTEN

Hier kunt u informatie vinden over Producten

/

automatisch-lassen

TOEBEHOREN

hier kunt u informatie vinden over TOEBEHOREN

/

Air Liquide flessen

GASSEN AIR LIQUIDE

Las Center is één van de grootste gas leveranciers uit Limburg. Klik voor meer details.

/

TWEEDE HANDS

Regelmatig vragen klanten ons of we hun oud materiaal niet beschikbaar kunnen stellen aan het cliënteel van Las Center. In deze sectie kunt u kijken of er interessante toestellen voor u beschikbaar zijn.

/

Diverse Leveranciers

DIVERSE LEVERANCIERS

Hier kan u informative vinden over leveranciers waar Las Center mee samenwerkt zowel binnen de groep Air Liquide Welding als anderen. U kan doorklikken op de link en zal dan door worden verwezen naar de respectievelijke website van onze leverancier.