KLANT


Las Center is trots op de samenwerking met haar klanten.
Op deze pagina stellen wij dan ook fier een aantal van onze realisaties voor en wat onze klanten ons melden over de samenwerking. Kom regelmatig terugkijken op deze pagina want deze wordt regelmatig ge-update met de nieuwste projecten die zijn uitgevoerd door onze mensen.

/

Oerlikon

JACOMETAL in Riemst.

Brandsnijmachine ALPHATOME 20
Jacometal heeft gekozen om te werken met Las Center voor het snijden met PLASMA procedé van staal en inox. Dankzij de goede relatie tussen onze vertegenwoordiger Kurt en de klant hebben we een hoogstaande oplossing kunnen leveren die perfect voldoet aan de noden van de klant.

/

Las Center

Innovatieve topprestaties voor uw succes.

JUMO is een van de leidinggevende producenten op het gebied van de industriele sensor- en automatiseringstechniek. Ons innovatief gamma omvat de gehele meetketen vanaf de sensor tot de automatiseringsoplossing voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse, debiet, niveau et vochtigheid.

/

Las Center

Onze bijdrage aan de toekomst

Wij hebben samen met de leerkrachten en technisch verantwoordelijken van de school geopteerd voor het plaatsen van de cabines aan één zijde van het lokaal. Al deze cabines hebben we uitgerust met telescopische armen met gemotoriseerde kleppen. In het midden van het lokaal hebben we omwille van het lage plafond geopteerd voor vier “low sealing” armen van 4 meter waarmee men bijna de volledige lasafdeling kan bereiken. Een filterinstallatie ICP van 8000 m³, die we buiten het lokaal opgesteld hebben, zorgt voor de nodige zuivering van de afgezogen dampen.

Dit project is gerealiseerd in nauwe samenwerking met onze partners:
- Air Liquide Welding
- ERP

Geen testimonials gevonden

/

Las Center

NIEUW.

Hier weldra een nieuw project