KLANT


Las Center is trots op de samenwerking met haar klanten.
Op deze pagina stellen wij een aantal van onze realisaties voor en klanten laten hier weten hoe ze de samenwerking met ons bedrijf ervaren hebben.

/

Oerlikon

Scholengemeenschap TISM te Bree

Nieuwbouw laslokaal

Theo Bemelmans, technisch adviseur Lassen Mechanica bij TISM:

“Op onze school wilden we een nieuwe lasafdeling laten bouwen en inrichten. Deze klus heeft Las Center voor ons uitgevoerd. Tot volledige tevredenheid. Het ging om een omvangrijk project, met veel overlegmomenten tussen Las Center en mijzelf en andere stafleden van onze school. Elk overleg was positief, de medewerkers van Las Center hebben duidelijk verstand van zaken én van klantgericht werken. Alle uitgevoerde werken zoals leidingwerk, plaatsen van de lascabines, afzuiging en de aankoop van onze lastoestellen zijn steeds verlopen zoals onderling afgesproken. Ook nu de werken zijn afgerond blijven wij zeker de goede contacten met Las Centeronderhouden. Las Center is een waardevol partner voor onze school gebleken.”

/

Las Center

Onze bijdrage aan de toekomst

Johan Curinckx, technisch adviseur secundaire scholen Sint-Ferdinand:

“Las Center heeft bij ons een lasrookafzuiging geïnstalleerd en lascabines geplaatst. Vanaf de offerte-fase waren we direct zeer tevreden. Alle contacten verliepen correct en conform afspraak. Las Center toonde zich ook zeer flexibel bij het plaatsen van de installatie, zeker toen bleek dat de situatie veranderde en daardoor moeilijker werd. Las Center liet zien dat ze snel kunnen schakelen en dat ze professioneel met wijzigingen omgaan. Zeker te waarderen zijn ook de meerdere keren dat de specialisten langskwamen om de voortgang te bespreken. Ook over de na-service zijn we zeer tevreden.”

/

Oerlikon

Scholencampus Alicebourg te Lanaken

Renovatie laslokaal

Dominique Caubergh, technisch adviseur coördinator Scholencampus Alicebourg:

“Scholencampus Alicebourg (Lanaken) biedt onderdak aan drie scholen en een internaat. Kleuterschool In de Engelse hof, basisschool In de Engelse hof en het KTA Alicebourg, samen goed voor 1129 leerlingen. Twee jaar geleden besloten we om ons laslokaal van het Technisch Atheneum volledig onder handen te laten nemen. De vernieuwing van het lokaal werd gefaseerd in twee perioden. In de zomer van 2016 heeft Las Center een nieuwe luchtzuiveringsinstallatie én zeven nieuwe lascabines geplaatst. In de zomer van 2017 – fase 2 -
plaatste Las Center nog vier lascabines . Ook hebben de medewerkers van Las Center de volledige toevoer van gassen vernieuwd, volgens de vigerende wetgeving en volledig rekening houdend met alle hieraan verbonden veiligheidsvoorschriften. De leerkrachten en natuurlijk onze leerlingen zijn in de wolken met het resultaat. Wij zijn heel tevreden met de geleverde prestaties, de correcte uitvoering, de snelle service, de stiptheid én de steeds vriendelijke conversaties van en met de werknemers van Las Center. Het resultaat is prachtig!”

/

Las Center

Innovatieve topprestaties voor uw succes.

JUMO is een van de leidinggevende producenten op het gebied van de industriele sensor- en automatiseringstechniek. Ons innovatief gamma omvat de gehele meetketen vanaf de sensor tot de automatiseringsoplossing voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse, debiet, niveau et vochtigheid.

/

Oerlikon

Provinciale Secundaire School Bilzen te Munsterbilzen

Renovatie laslokaal

Luc Valkeneers, technisch directeur PSSB:

“Het is nu al vijf jaar dat we samenwerken met Las Center en dit op een zeer fijne en professionele manier. De voordelen van een samenwerking met Las Center:

1. Zeer snelle opvolging van vragen en bestellingen

2. Professionele, vriendelijke vertegenwoordigers en personeel

3. Professionele bijstand en degelijk advies over lastoebehoren

4. Fijne samenwerking bij infodagen en opendeurdagen

5. Fantastische ervaring bij het inrichten en uitbouwen van een modern lasatelier

6. De aangeboden gereedschappen, lasposten en materialen zijn van een zeer degelijke kwaliteit en prijsgunstig

7. Eigen hersteldienst

8. Firma met vestiging in de buurt

In het verleden hadden we met andere firma’s steevast de indruk dat we als technische school op de laatste plaats kwamen. Dit was bij Las Center geenszins het geval!”.

/

Oerlikon

JACOMETAL in Riemst

Brandsnijmachine ALPHATOME

Jacometal heeft gekozen om te werken met Las Center voor het snijden met PLASMA procedé van staal en inox. Dankzij de goede relatie tussen onze vertegenwoordiger Kurt en de klant hebben we een hoogstaande oplossing kunnen leveren die perfect voldoet aan de noden van de klant.