INSTALLATIE


ONZE BELOFTES

Las Center stelt kwaliteit absoluut voorop. Ons team van meer dan 12 monteurs bestaat dan ook enkel uit degelijk opgeleide, ervaren en gedreven medewerkers. U kunt dus gerust zijn: Onze medewerkers werken uw opdracht met de juiste kennis van zaken af, tot in de allerkleinste puntjes. Kwaliteit is uiteraard een constante, maar ook factoren zoals veiligheid hebben onze voortdurende focus. Las Center garandeert als professionele partner dat elk installatieproces zo feilloos mogelijk verloopt. Wij zorgen ervoor dat uw installatie tiptop in orde is én blijft. Ook ná de inwerkingstelling staan we uiteraard paraat om alle installaties in optimale staat te houden.
Om een optimale veiligheid te verzekeren, werken onze medewerkers enkel met degelijk gekeurd gereedschap van de beste kwaliteit en in perfecte staat. Daarbij stellen we altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking. Tijdens de uit te voeren werkzaamheden beperken we eventuele risico’s (zoals rook, brand, ontploffing, spatten, stroom of straling) altijd tot een absoluut minimum. Dat kan uiteraard alleen door alle mogelijke veiligheidsvoorschriften zorgvuldig na te leven. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle geldende normen en ze passen die ook nauwgezet toe.

Download onze brochure voor meer informatie

Door te klikken op de logo van het bedrijf krijgt u foto's en bijkomende uitleg van de werf!

Gerealiseerde werf van Las Center

Las Center

VAN AARSEN is wereldwijd een begrip in de procestechnologie voor de mengvoederindustrie. In meer dan 60 jaar hebben we een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van de mengvoederindustrie opgebouwd en ons ontwikkeld tot een van ’s werelds toonaangevende bedrijven in het ontwerp, productie en bouw van mengvoederfabrieken en machines. Van Aarsen is een Nederlands bedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal concern met meer dan 200 medewerkers en klanten in meer dan honderd landen.

Gerealiseerde werf van Las Center

Las Center

Onze bijdrage aan de toekomst!

O.C. SINT FERDINAND:
Sint-Ferdinand behoort tot de vzw provincialaat der Broeders van Liefde.
VOORSTELLING VAN DE BROEDERS VAN LIEFDE
De Broeders van Liefde zijn gesticht in 1807, door Petrus Jozef Triest, een Gentse priester.
Van bij hun stichting namen de Broeders van Liefde hun taak op in de maatschappij: onderwijs en zorg verlenen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Steeds opnieuw kozen ze de kant van mensen die elders geen antwoord op hun hulpvraag vonden.

Gerealiseerde werf van Las Center

Las Center

Uw applicatievraag staat altijd centraal!

INTERSCIENCE BENELUX: 40 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie Sinds 1975 is Interscience een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografieoplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in België en Nederland bedienen we gans Benelux.

Gerealiseerde werf van Las Center

Las Center

Innovatieve topprestaties voor uw succes.

JUMO is een van de leidinggevende producenten op het gebied van de industriele sensor- en automatiseringstechniek. Ons innovatief gamma omvat de gehele meetketen vanaf de sensor tot de automatiseringsoplossing voor temperatuur, druk, vloeistofanalyse, debiet, niveau et vochtigheid.

Gerealiseerde werf van LasCenter

Las Center

Wij staan er voor u!.

Crea-Construct is gespecialiseerd in dakrandbeveiliging, brandbeveiliging, beveiliging en branddetectie.