LASMACHINES


Gemakt dient de mens. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, vindt u hier een overzicht van een groot aantal van de producten uit onze technische groothandel. Gericht zoeken? Voer een zoekterm in of gebruik de filters!

Kunt u het door u gezochte product niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Denkt u aan een specifieke toepassing en weet u niet welke machine hierbij het optimale resultaat geeft? Wij adviseren u graag, of het nu gaat om standaardmachines of maatwerk oplossingen voor elke toepassing in lassen en snijden. Ook voor (aanvullende) technische vragen en andere informatie staat ons team steeds voor u klaar.

/

TIG

TIG

Een reeks DC en AC/DC lastoestellen voor elk wat wils. Van draagbare voor op werven tot mobiele watergekoelde lasinstallaties van 160 tot 500 A.

/

mig

MIG

Onderverdeeld in 3 categorieën: in het professioneel , industrieel en expert gamma leveren wij toestellen voor elke lastoepassing in staal, inox en aluminium. Luchtgekoelde of watergekoelde, met of zonder separate afrolkast. Steeds een complete gebruiksklare installatie.

/

Draagbare dubbelstroom TIG lasinstallatie - SAXOTIG 160 AC/DC

PLASMA

Om staalplaat van zeer dun tot maximum 50 mm dik handmatig te snijden, bieden wij u verschillende specifieke plasmatoestellen van 30A tot 120A. Zowel draagbaar als mobiel. Met of zonder ingebouwde compressor.

/

Air Liquide flessen

GASSEN AIR LIQUIDE

Las Center is één van de grootste gas leveranciers uit Limburg. Klik voor meer details.

/

.

AUTOMATIQUE

AUTO TOEPASSINGEN

Geen enkel probleem gaan we uit de weg. Geef ons uw project en wij werken de voor u beste oplossing uit. Dit door middel van standaard machines tot op maat gemaakte installaties voor elke toepassing in lassen en snijden.

/

automatisch-lassen

ELEKTRODE

Een compleet gamma elektrodeposten van kleine draagbare tot zware werkplaats toestellen.

/

VIAMMATERIAAL

VLAMMATERIAAL

Hier kunt u informatie vinden over VLAMMATERIAAL

/

Lasrookafzuiging

PRODUCTEN

Hier kunt u informatie vinden over Producten

/

automatisch-lassen

TOEBEHOREN

hier kunt u informatie vinden over TOEBEHOREN

/

Toebehoren

TOEBEHOREN

Hier kan u informative vinden over leveranciers waar Las Center mee samenwerkt zowel binnen de groep Lincoln Electric als anderen. U kan doorklikken op de link en zal dan door worden verwezen naar de respectievelijke website van onze leverancier.