Le service technique de l’hôpital de la Citadelle remercie la direction de la firme Las Center pour sa participation lors de la situation de crise du samedi 15 Mars 2014 au niveau du service des urgences. Merci à Mr. Groven Thierry d’avoir répondu si rapidement à notre appel et d’avoir effectué le travail nécessaire à la remise en service des chambres concernées par les dégâts occasionnés sur le réseau des fluides médicaux. Merci encore pour la bonne collaborations entre Las Center et le service électromécanique de la Citadelle.
Mr. Beauduin PaulCHR De La Citadelle Liège
Heren, Ik wou even melden dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Thierry en zijn volledige team ivm het aanleggen van het leidingwerk ! Proficiat, zeer proper gedaan en volgens het afgesproken tijdsschema afgewerkt ! D.L. Production Manager Provan
D.L.Provan
De werkzaamheden zijn gisteren bij Van Aarsen machinefabriek te Heel zij zeer goed verlopen, snel proper en helemaal zoals ik het wou. Daar dit voor mij de eerste keer was dat ik met jullie werk vind ik het wel zo netjes om te melden dat ik uitermate tevreden ben en natuurlijk indien mogelijk van jullie diensten verder gebruik wil maken. Bijgevoegd een paar foto’s en de tekening. Met vriendelijke groet, Kurt Coppens Installation Manager Air liquide Benelux Industries – Industrial Merchant & Electronics
Kurt CoppensInstallation Manager Air Liquide
Werken met Las Center is een plezier. De mensen zijn professioneel en weten wat ze moeten doen. De werken worden uitgevoerd met de nodige zorg en het project wordt keurig opgevolgd. Ik wil speciaal een dankwoord richten aan Dhr Groven om te zorgen dat onze werven steeds correct worden opgeleverd. Proficiat aan het hele team.
CFOCompBus
Mag ik jullie bedanken voor de vlotte samenwerking en flexibiliteit ! Willen jullie tevens mijn complimenten overmaken aan Las Center: de heren Danny Lieben en Gaston Monnissen zijn op en top aangename professionals die mooi werk hebben opgeleverd !.
CEO

ONS INSTALLATIEBEDRIJF

Distributienetwerken voor gassen en perslucht van uitzonderlijk hoog niveau. Dat is wat Las Center als installatiebedrijf u biedt. Daarbij gaan we voor absolute kwaliteit. Alleen het allerbeste en veiligste leidingsysteem vinden wij goed genoeg voor onze klanten. En dat waarderen zij. Niet voor niets weten gasleveranciers, ziekenhuizen, laboratoria, bouwbedrijven, scholen, metaalverwerkers en tal van andere bedrijven uit geheel België ons te vinden. Al sinds 1957. We hebben ons destijds in snel tempo ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de markt van ‘Lassen en Gassen’ en groeien elk jaar verder. Onze focus blijft daarbij nadrukkelijk op kwaliteit en service gericht.

TECHNISCHE GROOTHANDEL

De beste kwaliteit is niet alleen kenmerkend voor onze diensten, maar zeker ook voor ons productaanbod. Zoekt u een expert voor advies over en aanschaf van hoogwaardige lasapparatuur, snijapparatuur, afzuigapparatuur en toebehoren? Dan is Las Center uw professioneel partner. Direct vanuit ons magazijn leveren we meer dan honderdduizend verschillende producten. Dat het hierbij enkel om producten van de allerbeste kwaliteit gaat, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar in de showroom, voor advies, demonstratie en verkoop.

KWALITEIT EN VEILIGHEID VOOROP

Las Center stelt kwaliteit absoluut voorop. Ons team bestaat dan ook enkel uit goed opgeleide, ervaren en gedreven medewerkers. Onze medewerkers werken elke opdracht met de juiste kennis van zaken af, tot in de allerkleinste puntjes. Ook factoren zoals veiligheid en hygiëne hebben onze voortdurende focus.

Tijdens de uit te voeren werkzaamheden beperken we eventuele risico’s (zoals rook, brand, ontploffing, spatten, stroom of straling) altijd tot een absoluut minimum. Dat kan uiteraard alleen door alle mogelijke veiligheidsvoorschriften zorgvuldig na te leven. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle geldende normen en ze passen die ook nauwgezet toe.

Las Center garandeert als professioneel partner een feilloze aanpak van elk installatieproces. Wij zorgen ervoor dat uw installatie tiptop in orde is én blijft. Ook na de inwerkingstelling staan we uiteraard paraat om alle installaties in perfecte staat te houden. Om een optimale veiligheid te verzekeren, werken onze medewerkers enkel met degelijk gekeurd gereedschap van de beste kwaliteit en in perfecte staat. Daarbij stellen we altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Onze experts volgen de markt op de voet. We blijven via scholingen, lezingen en cursussen voortdurend voorop lopen in kennis. We maken steeds gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken.